ACTIE Nu tot 9 september gratis toegang tot alle functies
Over onsWij zijn internetbureau DM Interactive uit Montfoort (UT-NL) en wij ontwikkelen functionele online media waarmee iedereen overweg kan. We herkennen de uitdagingen en ontwikkelen oplossingen waarmee we ineffectieve en inefficiënte communicatie willen tegengaan.

We zien dat onze mailbox wekelijks overspoeld wordt met e-mail nieuwsbrieven. Grote kans dat een nieuwsbrief ondergesneeuwd raakt.

Ook ontdekten we dat in een veranderende cultuur van thuiswerken, het in contact blijven met medewerkers enorm belangrijk is. Toch worden intranet berichten slecht gelezen en wordt er noodgewongen gezocht naar extra informatiemiddelen om toch het contact te behouden.

Wij geloven dat communicatie via WhatsApp of Telegram veel persoonlijker is en veel beter wordt gelezen. Met BuildTopics maken we communicatie via een messenger app gemakkelijk, effectief én meetbaar.

BuildTopics kan worden ingezet voor klantcontact, interne communicatie of bijvoorbeeld het delen van vacatures met je contacten. Ideaal voor ondernemers en HR managers die klanten en collega’s op een laagdrempelige manier, maar wel met de juiste look en feel willen bereiken. Verder werkt BuildTopics ook voor bijvoorbeeld verenigingen die leden op de hoogte willen houden.

@buildtopics


  Nieuwsgierig?

  Het is belangrijk om aanwezig te zijn waar je klanten, medewerkers of leden zijn. Met BuildTopics creëer je supersnel en simpel topics die je als bericht deelt op Whatsapp, Telegram of bijvoorbeeld Microsoft Teams.

  Ben je benieuwd wat BuildTopics voor jouw bedrijf, vereniging, nieuwsplatform of stichting kan betekenen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en helpen je op weg met het inrichten en publcieren van je eerste bericht!

  Adres

  Waardsedijk oost 21
  3417 XJ Montfoort

  Telefoon.: +31 (0) 348 47 47 66
  Email: hello@buildtopics.com


  Meld je aan voor de nieuwsflash